Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2016 13:55 - Психологически характеристики на Работниците на Светлината
Автор: burda Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 686 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  • От самото начало на живота се чувстват различни. Много често усещат изолацията, самотата и неразбирането. Често стават индивидуалисти, които се стремят да намерят своя уникален жизнен път.

• Не се чувстват комфортно на работа или в рамките на организационни структури. По своята природа Работниците на Светлината не са авторитарни; това означава, че естествено се съпротивляват на решения и ценности, основани единствено на властта и йерархията. Характерната липса на авторитарност се проявява дори в този случай, когато изглеждат плахи и нерешителни. Това е свързано със самата същност на мисията им на Земята.

• Работниците на Светлината изпитват влечение да помагат на хората като лекари и учители. Могат да са психолози, лечители, медицински сестри и т.н. Дори професията им да не е свързана пряко с помагане на хората, отчетливо се забелязва намерението им да внесат своя принос във висшето благо на човечеството.

• Тяхното виждане за живота е оцветено с духовното усещане, че всичко е взаимосвързано. Носят в себе си, съзнателно или несъзнателно спомени за неземните нива на светлината. Могат да тъгуват по тези сфери и да се чувстват чужди на Земята (!!!)

• Почитат и уважават дълбоко живота, което често проявяват като любов към животните и грижи за обкръжаващата среда. Разрушаването от човек на животинското и растително царство предизвиква в тях усещането за загуба и печал.

• Те са добросърдечни и чувствителни. Могат да имат проблеми при справянето с агресивното поведение на другите, обикновено им е трудно да се защитят. Могат да са непрактични, наивни, големи идеалисти и недостатъчно заземени, т.е. витаещи в облаците. Поради това, че лесно прихващат (негативни) чувства и настроения от обкръжаващите, е важно за тях да имат възможност редовно да остават насаме. Това им позволява да разделят своите чувства от чувствата на обкръжаващите. Имат нужда от самота, за да останат сами със себе си и с Майката-Земя.

• Прекарали са много животи на Земята в занимания с духовността и/или религията. В миналото, безброй Работниците на Светлината са били монаси и монахини в стари религиозни ордени, отшелници, екстрасенси, вещици, шамани, свещенослужители, жрици и т.н. Създавали са мост между видимото и невидимото, между ежедневния земен живот и тайнствените сфери на живота след смъртта, с Бог и добри и зли духове. Доколкото винаги са играли честно своята роля, често са ги отхвърляли и преследвали. Мнозина от тях са били приковавани към позорния стълб заради талантите, които са притежавали. Травмите от преследването са оставили дълбоки следи в паметта на душите им. Сега това може да се прояви като страх, да бъдат напълно заземени, т.е. страха да бъдат тук и сега, защото помнят, колко жестоко са ги преследвали за това, което са били.

(по материали от Интернет. За съжаление не мога да намеря първоизточника).
*
Може сами да прецените дали притежавате тези характеристики. Способността на човек да осъзнава обстановката в която прави нещо и да се съотнася с нея е белег на осъзнато духовно (цялостно) развитие. Затова не предлагам тест със стотици умопомрачителни въпроси (а такива сигурно има, защото психолозите се опитват да измерят всичко в човешката душа).

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: burda
Категория: Технологии
Прочетен: 606808
Постинги: 244
Коментари: 163
Гласове: 496
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930