Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2010 19:01 - Anti-matrix, Anti-zombie
Автор: burda Категория: Политика   
Прочетен: 2024 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 23.12.2010 19:59


"И какво да правиш, ако се окажеш сам в су- пермаркет, пълен със зомбита? Първата и най- важна стъпка е да се пробудиш от шока в от- кровението, че именно ти си от малцината, които са придобили, или имат вродена, имунна защита срещу заразата и поради това носят отговорност за опазването и продължението на човечността. * Втората стъпка е да се огледаш за себепо- добни, защото няма начин да няма други като теб. Помни, че всяка епидемия, колкото по-ви- рулентна е, толкова по-бързо ще затихне, неза- висимо от броя жертви, които ще отнесе със себе си. * Третата стъпка е да излезеш навън. Каквото полезно намериш в супермаркета, можеш да го вземеш за бъдеща употреба, но не се застоявай дълго вътре, докато заразата бушува. Излез на- вън под слънцето, небето и облаците и с тво- ите съучастници се захвани с преоткриването, възстановяването и изграждането с нови сред- ства на човечността и истинското качество на живот, толкова безжалостно разяждано от болестта, днес и тук наречена капитализъм. Просто и ясно, нали?" * Целия текст може да прочетете като посетите www.e-knigi.net и изтеглите книгата „Докато питаме, вървим. Бъдещето на капитализма”. Очаквайте още подобни текстове (книги, статии, есета, интервюта и др.), също клипове, други материали, както и информация за провеждане на семинари и др. дейности по разкриване на манипулациите на елита, начините за излизане от кризисни и катастрофални ситуации в които поставят населението. Подобни текстове не са препоръчителни за елита (тъй като го дразнят, и най-добрата „оценка” за подобни текстове, която съм получил от човек от елита е: „Какъв е този пасквил, който ми носиш!”). Ние трябва да знаем (защото те добре го знаят!), че има огромна пропаст в мисленето и начина на живот между народа и олигарсите. За радост, живеем в демокрация и за писане не съдят (а някога са убивали!), освен ако не ползувате личните им данни с доказателства (първични документи, СРС, материали – находки) в участие в едно или друго мерзко деяние – за клевета. Те много добре знаят какви са ги забъркали и сега се страхуват единствено за жалкия си животец. У тях вече няма нищо от честта и достойнството, смелостта на някогашните благородници. Тяхното време изтича. Но и нашето – като наредени на опашка за евтини блага, безотговорни за действията си, примижавайки пред жертвите на държавно-медийно-пазарния терор. Няма тирани без роби. И трансформирането в свободен човек изисква качества, които се възпитават или превъзпитават. Несъмнено е полезно да пожертвате някаква част от миналото и да си простите. Тази трансформация ще е по-лека за по-младите, необременени с миналото. Изтеглете книгата ми „Матрицата: зануляване” – виж линка в постинга от 15.11.2010. Заповядайте да участваме заедно в драмата на нашето, на новото време!

P.S. ето линка за сваляне тук: http://www.4shared.com/document/0f23iOS7/The_Matrix_Reset_to_zero-A5.html


На клипа: Шиниъд О`Конър - Zombie
     




Гласувай:
0



1. balgarski7vinarki - zashto triabva da e po-leka trnasformaziata-
23.12.2010 20:11
Javno mladite sa dostatachno nedovolni ot tova koeto im natresoha predishnite pokolenia-upravnizi, no po-leka oznachava i laja- komu e nujna tazi polvinchatost- jasno e che neshtata sa slojni i trudni, no ako me popitat ami zashto edikavo si e bilo taka - da si zamalcha li i da gi poslaja, uj za tehno dobro.
ne e pravilno .
цитирай
2. анонимен - balgarski7vinarki>трансформацията
23.12.2010 22:31
Ние не можем да изчакваме някаква лека трансформация. Аз вярвам, че измежду сегашните деца и жените ще се намерят, макар и трудно, достойни да изискват от мъжете да построят свят с друга практическа ценностна система, различна от алчността, егоизма, мързела и насилието (във всичките им форми).
Ако продължаваме да я караме така, както сега, то несъмнено ще пристигнем там, накъдето сме тръгнали - не светло капиталистическо бъдеще, а опустошена природа, човеци-бройлери състезаващи се за трошици в яслата, изнурителен почти денонощен труд...
цитирай
3. анонимен - Корекция
03.01.2011 15:02
"Целия текст може да прочетете като посетите www.e-knigi.net и изтеглите книгата „Докато питаме, вървим. Бъдещето на капитализма”."

Книгата се казва "Докато питаме, вървим. Живот след капитализма".
цитирай
4. анонимен - Корекция
03.01.2011 15:03
"Целия текст може да прочетете като посетите www.e-knigi.net и изтеглите книгата „Докато питаме, вървим. Бъдещето на капитализма”."

Книгата се казва "Докато питаме, вървим. Живот след капитализма".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: burda
Категория: Технологии
Прочетен: 606601
Постинги: 244
Коментари: 163
Гласове: 496
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930