Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2017 14:09 - Отрови в храните в магазините
Автор: burda Категория: Политика   
Прочетен: 1331 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Vassil Kendov :

„през последните дни си мисля доста за онези дето сменяли храни в магазини в Германия с отровни и изчистих бизнесмодела.

Значи...
1. Сменяш или инжектираш отрова в някакъв продукт във Верига (примерно Била)
2. Обаждаш се и казваш че има отровен продукт, но нито ще кажеш кой продукт, нито в кой магазин. Ако не ти дадат 100 000 EUR ще постнеш и във ФБ.
3. Практически е невъзможно да намерят продукта в 300 магазина примерно в рамките на 2 дни.

Вариант 1 - не ти дават парите и някой умира. Тогава веригата плаща милиони обезщетените/

Вариант 2 - постваш със ФБ и хората спират да посещават Била, защото иначе играят на ролетка

Вариант 3 - след смъртта на някой, публикуваш телефонния разговор и нова информация за втори такъв продукт в тяхната мрежа и край с Била.

Измислили са го германците. ние да му мислим.
Аз заложих на домашната лютеница тази година image
***

Хора, от примерно 10 години аз, а доста други и преди мен, ви предлагат да се откъснете от "системата", от "Матрицата". Чудя се на мързела и необичайната жизнена позиция, че щом хората живеят "така", значи е добре да се последва тяхното поведение. Резултатите от "следване на стадото други маймуни" е, че когато всички последователи се хвърлят в пропастта без парашут, ще останем само ние, които имаме не кой знае колко повече мозък от тях, а просто следваме себе си, както и можем да разпознаваме правилното от неправилното. Затова аз съм ЗА очистването на планетата от излишните си хора, по този начин.
Едно простичко намерение е правилно да се постави в живота - автономията (самостоятелността). За оцеляването ни е първостепенна автономия относно: земя, вода, енергия, храна, пари (само ако са толкова важни за дадено домакинство). Спрете да давате пари за това - първо като се научите да го карате по-скромно, а после - като доставите нуждите си самостоятелно, като и в колектив от съмишленици (а не отчуждено: с наемни работници, слуги, ратаи, роби...).
Та какво неестествено, ненормално или извънматрично има в това, ще кажат някои? - нали децата от малки ги учим да акат, да пият, да се хранят, да се занимават, да играят, да учат, да работят (...) сами. Не е задължително да са единаци, емоционални инвалиди или аутисти. Просто да имат отговорността за себе си и после с времето, отговорност за все по-голяма част от света, която да се основава на ПОЗНАНИЕТО. Който не знае е невинен. Който знае - е отговорен. Социалната Матрица изисква обаче да се превърнем от един момент в стопански единици на банкстерите и другите силни на деня. Затова те искат да заличат всеки вариант на самостоятелно мислене, като хората-говеда правят едно и също, говорят едно и също, и най-добре - мислят едно и също - в нужния за целите им диапазон от отклонения.
И така стигаме до въпроса: можем ли да сме отговорни за ВСИЧКИ? Мисля че да. Без да искаме заплащане, ако от това зависи животът на милиарди: както е важен Доналд Тръмп, така е важен и Пенчо Курабийката от Горно Нанадолнище.
Има ли значение дали този канал между нас ще повлияе на всички? - Да!
Дали ще се възползват хората от него? - ами тяхна си работа. Ако се обърнем към едно тълкуване на библейски текст - защо са изгонени първите хора от рая? - защото са придобили способността да разпознават доброто от злото, както и да имат СВОЯ ВОЛЯ. (Друг е въпросът що за Бог е такъв с този морал).
Затова, който иска да си троши главата, да стои там, където силните на деня са решили да го впримчат - нека да продължава.

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: burda
Категория: Технологии
Прочетен: 602341
Постинги: 244
Коментари: 163
Гласове: 496
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031