Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2023 05:18 - Башибозука е бил по-милостив към българите за 485 години турско робство, отколкото ГЕРБ, ПП и ДПС за последните 13 години.2023-01-05.
Автор: yuriylenev Категория: Други   
Прочетен: 2731 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 05.01.2023 05:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Башибозука е бил по-милостив към българите за 485 години турско робство, отколкото ГЕРБ, ПП и ДПС за последните 13 години.2023-01-05.

Задавам отговор към отвращаващите ме сбирщини от примати и свине на ГЕРБ-СДС, ПП (продаваме проституция) , ДуПиСе, ДеБа и БъВъ:

Колко гнусни майцепродажници и родинопредатели сте, за да мразите толкова много народа си, който ви е избрал във Всенародното ебание,  че да го унищожавате буквално, защото така са ви заповядали и платили чуждестранните врагове на България, на които всичките вие гореизброените сте най-долнопробни слуги?

Сте вонящи, гнусни и жалки, европедерогейски аналки.

Унищожихте и продължавате да унищожавате всичко живо и неживо даже в България, с вашите действия, заповядани и платени от Вашите чуждестранни господари.

И понеже сте малоумни дебилни идиоти, без или с някакво „образУвание“ по нищоправене и алабалакудкудякане през кокошите ви трътки си въобгъзявате, че сте нещо, а всъщност сте нищо.

Вие мили политически Байсраньовци дебили и политически проститутки, сте както казваше татко ми, един налъм за баня без каишка на който липсва дървената част...

А знаете ли какво е налъм?

Не знаете?!

Вижте се в огледалата си, и ще узнаете какво е налъм.

Защо ви казвам всичко това сочейки в с пУшка в ръка, към дупките ви между кокошите ви крака?

Защото за цялата над 1500 годишна история на Дунавска България, вие сте единствените и най-некадърните продажници и разрушители на същата.

Даже турският башибозук е имал повече милост към българите и България за всичките си 485 години, през които ни е бил господар, отколкото Вие за тези 33 години ваше политпроститутско гъзоводство.

Звучи ви пресилено ли, това което казвам?

Или ви е обидно?

Ами да не бяхте разрушили всичко до което се докоснахте и нямаше да ви е обидно.

Да не бяхте изгонили в Пичковиците им 2,5 милиона българи завинаги от България.

Да не бяхте убили буквално от глад, мизерия и здравепогазване 1,5 милиона българи в България.

Да не бяхте намалили населението на българите с вашето пърдящо серящо и пикаещо гъзводене от 9 милиона на 5 милиона за 33 години дрискане върху България.

Да не бяхте унищожили над 3800 работещи заводи и фабрики и оставили без препитание над 3 милиона българи.

Да не бяхте построили над 1300 джамии (първи в света по глава от населението на джамии) и едва 10 църкви и параклиси общо за тези 33 години...

Да не бяхте унищожили 2800 училища буквално до основите им.

Да не бяхте разрушили селското стопанство до корен буквално заради вашите еврогейскопедалски господари, които ви платиха за това.

Да не бяхте унищожили енергетиката ни, за която също ви платиха.

Да не бяхте унищожили всичкото построено от българите, а вие никога не построили даже и един селски кенеф от тараби....

Да не бяхте газили през законите и Конституцията на България, като гладна луда крава, болна от диария през нива с люцерина.

И сега искате още да разрушавате...

Сус бе!
Соске бе!

Политкурви и политпроститутки!

Ви такова жвъргалец вгз бе, педерунгели продажни!

Да ви изровят гробовете на майките, бащите, бабите и дедите Ви до 29 коляно и да ги дадат на чакалите и кучетата да ги изядат, та да не остане и помен от всичките Вас, че ви е имало на земята българска някога изобщо.

Да ви изтрият имената от родилните книги за да се знае, че никога не сте се раждали такива гнусни продажни курви – мъжки и женски, и гнусни българомразци и родоотстъпници!

За всички вас гореизброените стада от политически проститутки, с удоволствие бих ви осигурил само и единствено бавна и мъчителна смърт чрез набучване на кол вгз ви гол, през устата надол с главата на кола да излиза през устата, с разкрачени на Х крака и ръце като жаба на шиш, да ревете за вода, да ви я наливам през гъза, а тя по кола да се стича, през устата ви да изтича, и от жажда да умрете, докато слънцето вгз ви пече и изсъхнете, докато ви остане само кожата ви спаружена с кокалите на кола...

Анални отпадъци!

05-01-2023
#ЮрийЛенев

ПП.
Вероятно много ще ме упрекнете, че съм краен и груб в изказа си, но няма за какво да бъда нежен и мил към днешните съвременни убийци на сънародниците ми и на Родината ми.
Нямам притеснения и няма да страдам и да се обиждам, защото съм и свързан прекалено много с фирмата "Балканкар".
Работихме много, буквално, но ини плащаха повече от добре, защото когато се пенсионирах преди година и половина, по старата система с УП-та, пенсията ми е много добра, точно от трудовият ми стаж през годините в "балканкар", въпреки много добрите осигуровки след 2000 година , които имах.
Социализма плащаше добре на тези , които работехме добре.
За целият ми стаж като строителен ръководител, това е третото голямо предприятие от времето на соца, в което работих цяла петилетка и то за последно до закриването му през 1993 г. , като успях да завърша два големи обекта на "Балканкар" - завода за зъбни предавки, диференциали и скоростни кутии, и разширението на "6-ти септември". Днес все едно не съм работил там... 
Даже единият от моите 10-сет баджанаци - Величко (инж. от МЕИ и роден в село Джулюница, ВеликоТърновско) бе последният действащ директор на завод "6-ти Септември", затвори го и го закри буквално и го пенсионираха на секундата след това гнусните демократически гъзоводители на Булгарлайняндията. Величко ми е батко на години, но и до днес е жив и сме си баджанаци :-) 

 

Цех в несъществуващия вече електрокарен завод "Шести септември" в гр.София, "80-те години на миналият 20 век.  

 image

От третият в света по големина завод производител на мото и електрокари, остана само една гола поляна...Буквално... 2010 година...

 

image






Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: yuriylenev
Категория: Други
Прочетен: 273016
Постинги: 160
Коментари: 150
Гласове: 300
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031