Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2012 00:10 - Разполагам с данни...
Автор: burda Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3377 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Разполагам с недокументирани данни (обработка на недиректна информация) за стила на работата на тайните служби на САЩ и РБ, вероятно и други страни в същата дружина, като към тях е поне Бразилия.

Един от методите им на „контрол на престъпността” е да зарибяват чрез свои агенти (някои от които са неизлечимо мързеливи и затова безработни, някои които са от гетата и не виждат друг по-удачен избор, бивши заподозрени но измъкнали се защото са без доказателства, както и бивши изтърпяли наказание вече с умити лица) напълно неподозиращи хора, в тежки престъпления. Това е като ги въвличат  в съществуваща приятелска среда генерираща и живееща чрез престъпност, откриват им „слабите места”, обещават им с „един удар да си оправят живота”, ползуват пробиви в системата на сигурността на фирми за да ударят някой високопоставен в тях и т.н. и т.н.

Ще дам само няколко набиващи се на очи примери: Гълъбин Боевски без да знае му пробутват 9 кила наркотик. Съществуват сигурно отпечатъци по куфара му, но едва ли по пакетите със забранено вещество. Ведно с него в затвора са други българи, наистина пристъпили преди обвинението към него закона, но подбутнати към това чрез агенти, които са нагласили нещата така, че точния човек да бъде щателно проверен. Документално всичко е изрядно и „доносникът” (агентът-провокатор) получава добра премия за разкритото престъпно деяние.

Мароканец бе заловен в извършването на атентат в САЩ. Как обаче? Като агент-провокатор от тайните служби разиграва театър, като въвлича неподозиращия човек в игра с използуване на насилие. За всеки случай, бомбата е заменена с „кукла”, фалшиво устройство.

Вече немалка част от т.нар. „контингент” води двоен живот под закрилата на службите. Вече почти не може да има неразкрита умишлена престъпност, освен от „гастрольори”, непознати на местния клан, който е в топла връзка с полицията. Вече мина времето на войната между стражари и апаши. Вече те са от една страна на барикадата. А неподозиращото население е от другата. Какво може да направим в наша защита? Дръжте си „силен ангела”! Не се поддавайте на провокации, които могат да изтекат дори и по медиите (тук нямам предвид филмите с насилие, а начинът на отразяване и тълкуване на някои новини, провокиращи извършването на насилствени, незаконни действия). Говорете с децата за остроетичните ситуации които се случват в тяхната среда (съученици, приятели, училище). Споделяйте със съседите за непознати или наематели с подозрително поведение. Оставяйте поне двойна информационна следа до надежден човек или място, до която може да се стигне и без ваше участие, ако след официално съобщение до органите на реда относно евентуални незаконни действия, неясно защо срещу вас се предприемат открити или прикрити (нещастни случаи) действия от типа на повдигане на обвинение, заплахи за живота (правят го често и спрямо съпруг/а, роднини и др. близки), внезапна смърт, катастрофа, нападение с огнестрелно оръжие, отравяне, изчезване без следа и т.н.

Живейте живота спокойно, но следете за своето поведение, бъдете бдителни за хората и събитията около вас! Създавайте среда на споделяне на блага, мир, ненасилствено решаване на конфликти и доверие.

Пазете се и споделете това с хора на които имате доверие!
 




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: burda
Категория: Технологии
Прочетен: 606733
Постинги: 244
Коментари: 163
Гласове: 496
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930