Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2010 21:44 - The Matrix: Reset to Zero / Матрицата: зануляване
Автор: burda Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3499 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 16.01.2011 18:46


image Здравейте, блогъри!   Само в рамките на една година излизам пред вас с две книги по една и съща тема: позитивно мислене, закон за привличането, матрицата (системата в която съществуват хората без да знаят за нея, която се изхранва с тях) и освобождаването от нея, психично и духовно развитие. Първата, „Психично и духовно развитие” ще продължава да излиза парче по парче до началото на 2012. Ако чакате едва тогава да я отворите, ще сте закъсняли с актуалната й част. Светът ще изглежда твърде различен, а готовността ви за адаптация – възможно твърде закъсняла предвид късия срок. Напомням, че може да я получите цялата, ако пожелаете. Втората – „Матрицата: зануляване” само я започвам тук. Всеки от вас може да я получи цялата и да я прочете далеч преди първата. Това предимство го давам заради актуалността на темата. Има само едно условие: Да сте запознати с проблематиката, тъй като изложеният текст е за напреднали. Това може да сте го направили ако сте прочели първата ми книга, също ако сте гледали някои от филмите „Тайната”, „Опус”, „Матрицата”, както и ако сте чели някои от  книгите на Вадим Зеланд за трансърфинга, автори като Естер и Джери Хикс, Мел Гил, Валери Доусън и др. Това условие може да не сте го изпълнили, но каква е ползата, да лъжете себе си? Докато аз ви имам 100 % доверие. Пожелавам ви свобода и успех!   Burda

Матрицата: зануляване Бурда

Творческа лаборатория „ХРОНОТРОН” София 2010

Съдържание:   Инструкция за употреба Вместо предговор - обръщение ДА БЪДЕШ СЕБЕ СИ АЗ И НЕ-АЗ РАЗГРАЖДАНЕТО НА МАТРИЦАТА БОГАТСТВО И ИЗОБИЛИЕ или разрушаването на една илюзия МЕТАТЕХНИКА ЗА ЗАНУЛЯВАНЕ НА ВСИЧКИ МАТРИЦИ Истинските неща ФИЗИКА НА МАТРИЦАТА или ОБЩИТЕ ОСНОВАНИЯ НА МЕТОДА ЗА НУЛИРАНЕ (АНИХИЛИРАНЕ) НА МАТРИЦАТА  
  Instructions for use Инструкция за употреба   Настоящият текст е подходящ и препоръчителен за запознатите с концепцията на закона за привличането (Law of attraction) и неговите социални приложения. Този духовен закон е популяризиран през последните години чрез филми като „The Secret”, „Opus”, също от автори като Вадим Зеланд, Валери Доусън, Джери и Естер Хикс, Мел Гил и др. Независимо от познаването на този закон, тексът е подходящ за практикували различни медитации, визуализация и др. техники и методи за психотренировка. Същият този текст е неподходящ, в известна степен дори опасен за здравето на незапознати с горното, или запознати, но отричащи го по абсолютен, фундаментален начин. Авторът на този текст не носи никаква финансова, юридическа и каквато и да било отговорност, ако настъпят неблагоприятни последици от четенето и прилагането на този текст от подобни хора. Може да се каже, че този текст е за „вътрешни хора”, вече запознати отчасти и приели основните положения в горните препоръки.
Готови ли сте да вземете червеното хапче ?  
И така, ако сте измежду непосветените в концепцията, вашето четене нататък ПРИКЛЮЧВА СЕГА. Моля, затворете файла или книгата! Не се колебайте!
    С останалите продължаваме.
 Линк за свободно сваляне на целия текст. Спазването на предупреждението в инструкцията за употреба е препоръчително от автора.
http://www.4shared.com/document/CpBfCwfG/The_Matrix_Reset_to_zero-A5.html
(линкът е последния ъпдейт от 16-01-2011. Сваляйте и пилагайте на воля!).







Гласувай:
0



1. анонимен - Да ми изпратите лично съобщение
24.11.2010 12:00
Да ви изпратя, но едва ли само за мен е неразбираемо къде и откъде да го пратя това съобщение. Поне 1 имейл да имаше.
цитирай
2. burda - анонимен,
27.11.2010 17:57
не мога да си спомня как се правеше това, може би не можем да влезем във връзка заради анонимността. Ако оставя мейл, той ще се напълни със спам и вируси. Остава една възможност. Понеже ме интересува броя на свалилите книгата, ще я кача на сайт за разпратки, като до сваляне на съдържанието се стига чрез линк. Линкът ще публикувам тук. И мястото тук ще остане за общуване върху съдържанието. С данните на тези, които свалят няма да разполагам, така че нека четат на воля, имайки предвид горното (в постинга) предупреждение.

цитирай
3. virtuals - Монетарните Матрици и Глобалният Монетаризъм
11.12.2014 14:52
Монетарните Матрици и Глобалният Монетаризъм

http://virtuals.blog.bg/drugi/2014/12/05/monetarnite-matrici-i-globalniia-monetarizym.1319985
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: burda
Категория: Технологии
Прочетен: 604797
Постинги: 244
Коментари: 163
Гласове: 496
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031